Aranypatkó Fogadó

Családias hangulatú étterem-panzió Győr mellett



Bemutatkozás:

Kedves látogató, leendő vendégünk!

Ha szeret szép, nyugodt helyen komfortosan pihenni, szereti a finom, házias ételeket, azokhoz a jó borokat, és szereti, ha barátságos, szakképzett személyzet szolgálja ki, akkor jöjjön el az Aranypatkó fogadóba. Jó döntést hoz, ha ránk esik a választása. Élvezze vendégszeretetünket és jóhírű konyhánk különleges ízeit.

Több mint 30 éves szakmai múlttal, felkészülten, örömmel várom érkezését!
Mógor Csaba Vendéglős-fogadós

Győrújbarát Győr belvárosától 6 Km-re, a Budapest-Bécs autópálya 119-es kihajtójától 3 Km-re, Pannonhalma városától 10 Km-re helyezkedik el. Közel a természethez, a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet szélén, csendes zöldövezetbe csábítja vendégeit a családi tulajdonban lévő háromcsillagos Aranypatkó fogadó*** panzió és étterem.

Minden apartman és szoba összkomfortos és pótágyazható. A berendezés és felszereltség igényes. Fürdőszoba, mini konyha, sat tv, ingyenes wifi internet, szobánként egyénileg szabályozható fűtés - klíma, valamint egyedi gyártású kényelmes ágyak biztosítják a jó komfortérzetet és a nyugodt pihenést.

A parkosított pihenő és grillkert kellemes kikapcsolódást biztosít. Kerti partik, szalonnasütés, bográcsozási lehetőség.

A fogadó alsó szintjén található hangulatos étterem a magyaros és nemzetközi konyha kiváló ízeit vonultatja fel. A családias, hangulatos étterem étlapján bőséges a választék, melyben főként a tradicionális magyar konyha csodálatos ízvilága elevenedik meg. Az ételek történelmi, mondabeli személyekhez, eseményekhez, korokhoz kötődnek.

A családias fogadó házigazdája és maroknyi személyzete barátságos vendégszeretettel áll a vendégek rendelkezésére. A szállás és éttermi árak elmaradnak a hasonló kategóriás környékbeli panziók és éttermek áraitól.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9081 Győrújbarát, István u. 21.  
térkép »

Telefonszám:

06/96/543-730

Fax szám:

06/96/543-731

E-mail cím:

info@aranypatkofogado.hu

Weboldal(ak):