Kovács József Egyéni vállalkozó

Riasztók, tűzjelzők, kamerás megfigyelőrendszerek kivitelezése, tanácsadás

Bemutatkozás:

Kovács József vagyok, egyéni vállalkozó, mérnökszakértő. Profilom a vagyonvédelem, a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása és javítása:
- Riasztók (lakásokba, üzletekbe, telephelyekre)
- Tűzjelző rendszerek
- Kamerás megfigyelő- és rögzítőrendszerek
Vállalom továbbá meglévő rendszerek szakértői felülvizsgálatát, és készséggel állok az Ön rendelkezésére szakmai tanácsadással is.

Amennyiben érdekli Önt bármilyen biztonságtechnikai rendszer (riasztó, tűzjelző rendszer, kamerás megfigyelőrendszer), keressen bizalommal. Felhívom szíves figyelmét, hogy Győr-Moson-Sopron megye területén a helyszíni felmérés és az ajánlatadás díjtalan.

RIASZTÓK
Ha megkérdezzük egy átlagos embertől, hogy számára mik a fontos dolgok az életben, a válaszok között szinte biztosan szerepelni fog a család, az otthon, a vállalkozás biztonsága. Az illetéktelen behatolás elleni védelem hatékony eleme a jól kiépített lakásriasztó-rendszer. Egy ilyen rendszer sok összetevőből áll, melyek kombinálhatók a lakás paraméterei és a megrendelő igényei alapján

TŰZVÉDELEM
A legtöbb középületben, üzletben, olyan helyiségben, amit sokan látogatnak, hatósági előírás a tűzjelző rendszer megléte.

KAMERÁS RENDSZEREK
Üzletekben, boltokban, nyilvános irodákban a rendbontók, tolvajok, károkozók későbbi azonosításának és felkutatásának hatékony eszköze a kamerás megfigyelőrendszer. A felvételek gyakran szolgálnak perdöntő bizonyítékul, így könnyítik és gyorsítják az esetleges eljárásokat. Sok esetben bizonyul hasznosnak egy videófelvétel hétvégi és családi házak esetén is, hiszen a riasztórendszerrel kiegészülve nem csak az illetéktelen behatolás tényét rögzíti, hanem a behatoló arcát is.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9082 Nyúl, Ady E. u. 24.  
térkép »

Telefonszám:

06-30-9573187

Fax szám:

E-mail cím:

info@jozsefkovacs.hu

Weboldal(ak):