Dr.Kéry Klára - Szemorvos

Páciens központú, teljes körű szemészeti szakellátás, családias környezetben. Szemvizsgálat, speciális kontaktlencsék...

Bemutatkozás:

Szemészeti magánrendelőmet 1992-ben hoztam létre azzal a céllal, hogy meghonosítsak itthon - jól megközelíthető, de csendes, családias környezetben - egy kizárólag páciens központú, kultúrált, igényes, színvonalas teljes körű szemészeti szakellátást, s ezt a munkámat azóta is végtelen odaadással és nagy szeretettel végzem.

Immáron több mint 25 éves pályafutásom alatt dolgoztam a Megyei Kórház Szemészeti Osztályán, a volt Katonai Kórház Szemészeti Szakrendelőjében, majd 1989 óta magánorvosként az „Optiris” Optikai Szalonban. Folyamatosan bővítem tudásomat. Rendszeresen részt veszek hazai és külföldi továbbképzéseken. Tagja vagyok a Magyar Szemorvostársaságnak, Magyar Szemorvosok és Optometristák Kontaktlencse Társaságának, Magyar Műlencseimplantációs és Refrokciósebészeti Társaságnak.

Foglalkozom gyerekek vizsgálatával – újszülött kortól, óvodáskoron, kisiskoláskokon át a gimnazistákig. (Pályaalkalmassági vizsgálatokat is végzek.)

A városban először illesztettem – kontaktológus szakvizsga letétele után – kontaktlencsét. Máig is – a megjelelő vizsgálatok elvégzése után – a mindenki által viselhető „hagyományos”, lágy, kemény, félkemény kontaktlencsék mellett -, a legkorszerűbb, egyedi, speciális, magas víztartalmú, de színes, torikus és bifocalis, illetve gyógyászati célból alkalmazott un. „therapiás” kontaktlencsével is el tudom látni pácienseimet. A jogosultaknak TB-támogatást is tudok nyújtani. Kontaktlencse ápolószerrel is tudok szolgálni.

2005 óta az általam felírt szemüvegrecepteket itt, helyben ki lehet váltani. Szakképzett látszerész segítségével szemüvegkeretek széles választékából – és a szakmailag és esztétikailag legmegfelelőbb szemüveglencsékből pár napon belül elkészül mindenfajta szemüveg gyerekeknek, felnőtteknek, nyugdíjasoknak egyaránt. Hozzá tokot, zsinórt, szemüvegtörlőt is tartunk.

1999 óta a budapesti „Optis Med” Szemészeti Lézercentrum felkérésére a látásjavító lézeres szemműtéteket óhajtók műtét előtti alkalmassági-, és műtét utáni controll vizsgálatait is én végzem Győrben és környékén (Móvártól-Komáromig, Pápától-Kapuvárig).

A „rendes” rendelési időn kívül – igény szerint és előzetes telefonos megbeszélés alapján – soron kívül is tudok fogadni „sürgős” vagy „problémás” eseteket. Pl. gyulladások, balesetek, sérülések, idegentest, stb.

Jó emberi és szakmai kapcsolatban vagyok kollégáimmal a Megyei Kórházban és az Országos Intézetekben egyaránt, így szükség szerint konzultációra, további vizsgálatokra, vagy műtétre „jó kezekbe” tudom küldeni.

RENDELÉSI IDŐ:
kedd, csütörtök: 17-19 h




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9000 Győr, Telek u. 22.  
térkép »

Telefonszám:

06/96/332-636, Mobil: +36 (30) 3742-748

Fax szám:

E-mail cím:

drkery@drkeryklara.hu

Weboldal(ak):