KEYVILL - Miskolci Miklós Villanyszerelő Mester

Kaputelefon és villanyszerelés



Bemutatkozás:

A KEYVILL egyéni cég 1990-ben alakult, kimondottan villanyszereléssel foglakozva. A kezdetekkor végzett kisseb javítási munkák során megismerték a munkámat, és egyre nagyobb volumenű megrendelések érkeztek. Mivel egyre több igény jelentkezett a kaputelefon szerelésre, ezért ez lett a fő tevékenységi körünk. Miután a villamos kivitelezések során érdeklődés merült fel a kapumozgatások iránt, ezért ezt a profilt is tevékenységeink közé soroltuk. Valamint a FRAKO magyarországi képviseletével felvettük a kapcsolatot, és nekiláttunk foglalkozni a fázisjavításokkal valamint hálózat analízissel. Ma már nincs olyan feladat, mellyel ne tudnánk megbirkózni.

TEVÉKENYSÉGEINK:

- Általános villanyszerelés - Családi házak, társasházak, irodaépületek és egyéb területek komplett villanyszerelése. Valamint teljeskörű E.ON-os ügyintézés az új bekapcsolástól a kismegszakító bővítésig.

- Kaputelefon szerelés - Komplett megoldásokat kínálunk családi házas és társasházas rendszerekre. Audió, videó, analóg és digitális berendezések széles választékával állunk rendelkezésre. Egyben vállaljuk meglévő a kaputelefon rendszerek javítását. Vállalatoknak ajánljuk a beléptető rendszerek széles választékát.

- Tűzjelző és riasztó rendszerek - A tűzjelző és riasztó rendszerek széles választékával állunk rendelkezésre. A teljes körű ügyintézés magában foglalja a tervezéstől a kivitelezésig mindent. Szoros együttműködés a hatóságokkal, többek között a tűzoltósággal jelzés bekapcsolás szempontjából.

- Videó megfigyelő rendszerek - Mai rohanó világunkban egyre nagyobb szükség van a láthatatlan és látható területek, vagy helyiségek megfigyelésére. A modern technika lehetővé teszi a legkisebb, akár golyóstollhegynyi kamerák elhelyezését. A legkiválóbb digitális felvevők speciális tömörítéssel rögzítik az adatokat, melyek lementhetők és internet kapcsolat esetén távolról is elérhetőek.

- Kapumozgatás - A modern házak szükséges kelléke. Nagyon széles választék áll rendelkezésre, hogy az ön igényeit szem előtt tartva, a helyszín szemrevételezésével közösen tudjuk eldönteni, mi legmegfelelőbb megoldás. Meglévő kapumozgatók bármely típusának karbantartását és javítását is vállaljuk.

- Érintésvédelmi és szabványossági mérések

- Villamos hálózatok analizálás és fázisjavítás




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9000 Győr, Ifjúság körút 102.  
térkép »

Telefonszám:

06/20/9649452

Fax szám:

E-mail cím:

keyvill@vivamail.hu

Weboldal(ak):