Carmen Étterem

Elegáns étterem, ételkülönlegességekkel, a Hotel Kálvária**** épületében



Bemutatkozás:

A Carmen Étterem a Hotel Kálvária négycsillagos épületében várja Önt. A 2002-ben nyílt étterem névválasztásának ötletét a Győri Balett felejthetetlen előadása adta, melyhez Eöry Emil "Táncosnő" című szobra méltón harmonizál.

Az elegáns, valóban színvonalas környezetben felszolgált ételkülönlegességekkel és a hazai pincészetek legkiválóbb boraival igyekszünk felejthetetlenné varázsolni minden egyes alkalmat. Éttermünkben minden bizonnyal Ön is megtalálja az ízlésének megfelelőt: étlapunkon a nemzetközi ízek mellett a magyaros ételek és igazi különlegességek is kellő hangsúllyal szerepelnek. Évszakonként változó szezonális ajánlataink, kulináris élvezetekkel összekötött kulturális rendezvények gazdagítják kínálatunkat.

A Carmen Étteremben folyamatosan kiváló minőségre törekszünk, és éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy minőségi eszközökkel dolgozzunk. Ennek eléréséhez járulnak hozzá a Villeroy & Boch éttermi porcelánok, Hepp evőeszközök, Riedel és Spiegelau poharak és a damaszt terítők.

Bízunk benne, hogy ételeink harmóniája, kollégáink kitüntető figyelme és tapasztalata az Ön elismerését is kivívja. Számunkra az a legnagyobb öröm, ha naponta kívánhatunk Önnek jó étvágyat!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9000 Győr, Kálvária u. 22/D  
térkép »

Telefonszám:

+36 96/510-800

Fax szám:

+36 96/510-801

E-mail cím:

info@carmenetterem.hu

Weboldal(ak):