Kreatív Konyhastúdió

Konyhabútorok, AEG, Electrolux, Miele készülékek, mosogatók, gardróbszekrények



Bemutatkozás:

A Kreatív Konyhastúdió 2010. februárjában nyílt meg. Jelszavunk: „Álomkonyha a holnap színvonalán”, mellyel érzékeltetni szeretnénk termékeink és szolgáltatásaink minőségét.

Fő szempontunk az egyre bővülő igények maximális kielégítése oly módon, hogy a Vásárlói réteghez a minőségi konyhabútor megfizethető áron jusson el. A minőség nálunk nem csupán az általunk nyújtott termékekre vonatkozik, hanem a kiszolgálásra, tervezésre, szakszerű beszerelésre és az utólagos kapcsolattartásra is.

Tevékenységünk nem korlátozódik a konyhabútorok gyártására, legjobb tudásunk szerint próbáljuk teljesíteni Érdeklődőink egyedi igényeit mind a hálószobai- mind a nappali bútorok tervezése és gyártása terén, és hogy kínálatunk az üzleti életre is kiterjedjen, az operatív irodabútorok nagy mennyiségű gyártása sem okoz problémát még rövid határidőre sem.

Mindemellett a beépíthető- és szabadon álló háztartási készülékek palettáját is lefedjük az olcsóbb márkáktól egészen a csúcskategóriáig, ráadásul üzletpolitikánknak és beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően áraink elsősorban Vásárlóink pénztárcáját figyelembe véve vevő- és értékesítés-orientáltak még az internetes áruházakkal szemben is. Cégünk az AEG-Electrolux csoport kiemelt partnere!

TERMÉKEK:
- Konyhabútorok
- Beépíthető készülékek, mosogatók
- Sav- és karcálló munkalapok
- Gardróbszekrények
- Nappali- és hálószobai bútorok

SZOLGÁLTATÁSOK:
- 3D látványtervezés
- Gépészeti- és villanyszerelési installációs rajzok
- Felmérés, szállítás, helyszíni szerelés




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9000 Győr, 9028 Szent Imre út 83/B.  
térkép »

Telefonszám:

+36-96/410-457, Mobil: +36-70/340-3008

Fax szám:

+36-96/410-457

E-mail cím:

kreativkonyhastudio@t-online.hu

Weboldal(ak):