Hausmann Kft

Arany-, ezüst- és gyöngyékszerek, karórákBemutatkozás:

A soproni ékszerkereskedések között elsőként nyitotta meg üzletét a Hausmanné H. Gyöngyi és Hausmann József nevével fémjelzett magánvállalkozás.

1990 óta foglalkozunk ékszerforgalmazással. Elmondhatjuk nevünk jól cseng üzleti körökben, hiszen folyamatosan megbízható minőséget biztosítunk vásárlóinknak. A Mátyás kir. utca 11 szám alatti üzletünkben az európai és távol-keleti, valamint a magyar ötvösművészet remekeiből válogathatnak az érdeklődők, ezen túl pedig a különleges tenyésztett gyöngyök és gyöngyös ékszerek csábítják a hölgyeket. Az ékszerek mellett megbízható jó minőségű órákat is megtalálja nálunk minden korosztály.

A minőség mellett fontos követelmény a korrekt árfekvés is, ez a záloga annak, hogy minden igényt kielégíthessünk. A vásárláskor az ékszer mellé származási igazolást és minőségi tanúsítványt nyújtunk át vásárlóinknak, ez hitelesíti azt, hogy a Hausmann Kft. által forgalmazott valamennyi termék kiváló minőségű. Vásárlóink megbecsülése mutatkozik az udvarias kiszolgálásban, valamint a törzsvásárlói rendszer gyarapodásában, hiszen egyre több ügyfelünk élhet a törzsvásárlói kártya nyújtotta különleges kedvezményekkel. A megbízható minőségű termékek mellett egyedi ékszerek készítésével és ékszerjavítással - rövid határidővel - is állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

Nem véletlen jelmondatunk: Válassza a minőséget, láthatja a különbséget!
vissza a kereséshez >>

A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9400 Sopron, Mátyás király utca 11.   térkép>

Telefonszám:

+36-99-328-115, Mobil: +36-30-9463-006

Fax szám:

+36-99-328-115

E-mail cím:

hausmannkft@chello.hu

Weboldal(ak):