Kisfaludy Gourmet Borbár

Győr első borbárja! - "...egy falat élmény, egy korty csodával..."



Bemutatkozás:

164 féle borral, egyedülálló fantasztikus italválasztékkal, szakképzett személyzettel, étel és ital különlegességekkel, családias környezettel és Michelin csillagos ízekkel várjuk kedves ínyenc vendégeinket!

Tegyen nálunk egy gasztronómiai utazást!

Mint látni fogják, megpróbáltuk számos hazai és külföldi borkülönlegességgel feltölteni borbárunkat, folyamatosan kiválogatva kizárólag a legkiválóbb tételeket.

Bor, ital és étel kínálatunk folyamatosan megújul, mivel mindig keressük a különleges italokat, borokat és alapanyagokat. Vendégeink választását képzett és tapasztalt személyzet segíti.

Borbárunkban az egészséges ételek és italok, a kiváló szakmai munka és a professzionalizmus mellett a legfontosabb, hogy elnyerjük kedves vendégeink elismerését és ajánlását.

Célunk üzletünkben a harmónia megteremtése volt: Legyen harmóniában a hely és a környezet, az ételek és italok párosítása illetve egymást követő sora.

Amennyiben Ön borász vagy kézműves élelmiszert készít vagy értékesít, kérjük keressen meg bennünket személyesen, hiszen folyamatosan keressük a kiváló alapanyagokat és lehetőségeket, hogy megújuljunk.

Bízunk benne, hogy megtisztelnek személyesen is bizalmukkal!

Tisztelettel,
Tolvaj Csaba, Sommelier - Az Ön házigazdája




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9000 Győr, Kisfaludy utca 8.  
térkép »

Telefonszám:

+36-30-239-4904

Fax szám:

E-mail cím:

info@kisfaludyborbar.hu

Weboldal(ak):